ابنـــــــــــــــــــــــــــاء مصــــــــــــــــــــــــــــر
بسم الله الرحمن الرحيم



عزيزى الزائر / عزيزتى الزائرة ارجو التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوا فى المنتدى

او التسجيل ان لم تكن عضوا وتريد الانضمام الى اسرة المنتدى يسعدنا ويشرفنا انضمامك الينا





_________________






اسرة المنتدى


_________________


اسرة المنتدى

بسم الله الرحمن الرحيم


اسرة المنتدى


_________________

_________________

ابنـــــــــــــــــــــــــــاء مصــــــــــــــــــــــــــــر

تعارف ثقافى رياضى اسلامى عام مكتبه كمبيوتر ونت جوال طبى
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
marwa - 1775
 
nada - 1186
 
the queen - 784
 
farah - 652
 
warda - 486
 
essam - 413
 
nour - 342
 
the king - 339
 
salwa - 285
 
sarah - 205
 

شاطر | 
 

 طريقه عمل الكانيلونى فى البيت(صنف ايطالى)

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
the queen
المدير العام

المدير العام
avatar

عدد المساهمات : 784
تاريخ التسجيل : 07/11/2009
الموقع : nogoom3.ahlamotada.com

مُساهمةموضوع: طريقه عمل الكانيلونى فى البيت(صنف ايطالى)   الأربعاء 9 مارس 2011 - 23:18


طريقه عمل الكانيلونى فى البيت(صنف ايطالى)


انا بعمله على طول يا قمرات واولادى بيموتوا فيه ومقاديره بالضبط

3 بيضات

كوب ونصف دقيق

كوب لبن

ملح وفلفل


وتضرب المفادير بمضرب البيض كويس لحين الحصول على عجينه سائله

ونحضر مقلاه تيفال وندهن زيت حفيف جدا وناخد بالمغرفه كبيرة وزى البيض الاومليت

ملحوظه:

للسرعه بقه انا مش بحط فى الفرن انا وباعمله على النار الهاديه بكون مجهزة الحشو

بسطرمه مستوبه وفلفل مقطع وطماطم مقطعه وزيتون مقطع اوكى

جبنه رومى مبشورة


وبالملعقه باضع فى نصف القرص وهو على النار ثم اثنى النصف الاخر عليه يعنى

اطبق نصف دائرة ثم اقلبه على الوجه الاخر باحتراص ثم انشله وكل واحد طبق

والولاد بياكلوها قبل ماخلص اول باول بصراحه رووووووووووووعه وجربوووها


مجربه ومش منقووووووووووول

_________________
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://nogoom3.ahlamontada.com
marwa
نائب المدير

نائب المدير
avatar

عدد المساهمات : 1775
تاريخ التسجيل : 14/11/2009

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الكانيلونى فى البيت(صنف ايطالى)   الخميس 10 مارس 2011 - 4:48


تسلم ايديكى ولو مافيش بسطرمه ممكن بالجبنه الرومى او اى حشو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nada
عضو مثالى
عضو مثالى


عدد المساهمات : 1186
تاريخ التسجيل : 07/11/2009

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الكانيلونى فى البيت(صنف ايطالى)   الثلاثاء 15 مارس 2011 - 14:37

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقه عمل الكانيلونى فى البيت(صنف ايطالى)
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ابنـــــــــــــــــــــــــــاء مصــــــــــــــــــــــــــــر :: المطبخ المصرى :: الفطائر والمعجنـــــــــــــــات-
انتقل الى: