ابنـــــــــــــــــــــــــــاء مصــــــــــــــــــــــــــــر
بسم الله الرحمن الرحيم



عزيزى الزائر / عزيزتى الزائرة ارجو التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوا فى المنتدى

او التسجيل ان لم تكن عضوا وتريد الانضمام الى اسرة المنتدى يسعدنا ويشرفنا انضمامك الينا





_________________






اسرة المنتدى


_________________


اسرة المنتدى

بسم الله الرحمن الرحيم


اسرة المنتدى


_________________

_________________

ابنـــــــــــــــــــــــــــاء مصــــــــــــــــــــــــــــر

تعارف ثقافى رياضى اسلامى عام مكتبه كمبيوتر ونت جوال طبى
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
marwa - 1775
 
nada - 1186
 
the queen - 784
 
farah - 652
 
warda - 486
 
essam - 413
 
nour - 342
 
the king - 339
 
salwa - 285
 
sarah - 205
 

شاطر | 
 

 وصفة اللانشون البيتي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
farah
عضو مثالى
عضو مثالى


عدد المساهمات : 652
تاريخ التسجيل : 21/11/2009

مُساهمةموضوع: وصفة اللانشون البيتي   الإثنين 5 مارس 2012 - 21:33


كل سنة وإنتم طيبين


النهاردة جايبالكم وصفة اللانشون البيتي


وطعمه مايختلفش عن بتاع برا خاااااااااااااااالص


ونضيف وضامنة مكوناته ومش هتخافي علي بيتك وأولادك

وانتي بتأكليهم اللانشون


هاتي ورقة وقلم وإكتبي الوصفة دي

المقادير


4 بيضات


4 قطع جبنة نستو


4 ملاعق دقيق


2 مكعب مرقة دجاج أو لحمة


1/4 كوب زيت


1/4 ملعقة روز ماري


1/4 ملعقة كبيبة صيني


القليل من دم الغزال

( وهذا إذا وضعتي مرقة لحمة حتي يأخذ اللون الأحمر )

وإذا استخدمتي مرقة دجاج ضعي القليل من الكركم


2 فص توم مدقوق


الطريقة

تخلط جميع المقادير في الخلاط


وبعد إخراجه من الخلاط أضيفي بعض الزيتون الأخضر


المقطع والفلفل الأسود
يحضر كيس شفاف ويربط من أسفل


توضع المقادير في الكيس

ويصرف الهواء من الكيس ويربط بخيط قوي


ضعي ماء ليغلي علي النار


وبعد غليان الماء أضيفي الكيس المربوط جيدا داخله

حوالي 45 دقيقة أو أقل


وبعد أن تخرجيه من الماء يترك لبرد ويقطع ويقدم

وبالهناء والشفاء

وعلي فكرة الوصفة دي لسة مجرباها دلوقتي

وقولتها لكل القرايب والأصحاب وجربوها وعجبتهم

وطعمه مايختلفش خالص عن بتاع برا

وعلي الأقل مضمووووووووووووون 100 %

إ
وكل اللي عاوزة تنقل الموضوع تنقله علشان تفيد كل الناس

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
marwa
نائب المدير

نائب المدير
avatar

عدد المساهمات : 1775
تاريخ التسجيل : 14/11/2009

مُساهمةموضوع: رد: وصفة اللانشون البيتي   الخميس 8 مارس 2012 - 20:55

مشكورة على الوصفه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nada
عضو مثالى
عضو مثالى


عدد المساهمات : 1186
تاريخ التسجيل : 07/11/2009

مُساهمةموضوع: رد: وصفة اللانشون البيتي   الأربعاء 18 أبريل 2012 - 19:36

بس دم الغزال ماده ملونه وسمعت انها من الصبغات

الافضل الابتعاد عنها وكفايه الكركم مع المرقه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
وصفة اللانشون البيتي
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ابنـــــــــــــــــــــــــــاء مصــــــــــــــــــــــــــــر :: المطبخ المصرى :: اكلات رئيسيه-
انتقل الى: